ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Mish Steiermarku me rrënjë perimesh dhe patate

Mish Steiermarku me rrënjë perimesh dhe patate

Përgaditja në mikrovalorë:


Ngrohni gjellën gjithmon direkt nga frigoriferi pa e lënë atë që të shkrihet vet. Hapni kapakun e gjellës 1 cm dhe e ngrohni si shkruan ne etiketim. Me mbarimin e kohës së përgaditjes e lini gjellën 2 minuta të rri edhe pasaj e përzieni.


Përgaditja ne furrë elektrike:


Nxeheni furrën në 140°C dhe ngrohni gjellën e ngrir me kapak te mbyllur, deri sa shkruën ne etiket.


Kujdesuni që vendosjen e gjellës ne frigorifer dhe përgaditjen e saj përgrohje ta boni si pas informatave që jan ne etiket.