ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Shniclla me shampinjon përime dhe oriz

Shniclla me shampinjon përime dhe oriz

Ju lutem të klikoni në butonin dhe kartonin e gjellës sonë vini në komputer:
Ne ua dergojmë sigurisht kartën e gjellës aktuale dhe u qëndrojme gatshëm për pyetje tuaja.


Ditëve të punës mund të na telefononi pre 09:00-14:00 me kët numër 059 144 8200 + Ihre PLZ