ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Mish i grrir me pyre dhe perime

Mish i grrir me pyre dhe perime
Pa mish derri

Pa mish derri ose pa përbërëse nga mishi i derrit.

Kuzhina vegjetariane

Kuzhina vegjetariane: Pa mish, peshk dhe salam me qumësht dhe vezë të përgaditur.

Pa laktozë

Pa laktozë: Gjellët ofertuese nuk kanë laktoze.

Pa gluten

Pa gluten: Gjellët ofertuese nuk përmbajnë gluten.

Indicato per diabetici

Menuja e vetëdijshme: të përkrah në një ushqim të baraspeshuar.

Gjellë të lehta

Gjellë të lehta: Të ziera lehtë dhe të krypura ne mënyr që mos i dalë probleme njerëzve me probleme të lukthit dhe zërrëve.

Gjellë me kolesterol të ulë

Gjellë me kolesterol të ulë: Gjellë me më pak se 110 mg kolesterinë.