ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Shnicëll viçi me perime dhe patate (pyre)

Shnicëll viçi me perime dhe patate (pyre)

Vetëm i unët të jesh është shum pak:


Ushqimi i menduar, na ndihmon të mirëbajmë shëndetin dhe na jep energji. Kështu që përjetimi nuk duhet harruar.


Gjatë zgjedhjes së përbërësve të ushqimit duhet llogaritur në kualitetin më të lartë. Përgaditja e ushqimit është kërkesë e shkencës moderne të ushqimit.


Çdo gjellë është përgaditur nga recepte të provuara austriake.


Me përgaditjen e shpejtë të ushqimit (me ftohjen e shpejtë) mbesin të gjithë vitaminat dhe mineralet.


Lexon mëtujte...