ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Laks i pjekur me patate dhe perime të përziera

Laks i pjekur me patate dhe perime të përziera

Porositia dhe pagesa:


Ju keni mundesinë që të porositni dhe paguani te personi që ju sherben ose mund të porositni nëpër mjet telefonit


Dërgesa dhe akomodimi:


Gjellët e mbaruara (të ngrira) vijnë një her ne jave te ju me veturë speciale.


Ju lutemi që gjellën e pranuar ta vëndosni në frigorifer deri -18°C. 7 gjellët e përgaditura shumë lehtë mund ti rregulloni ne frigorifer.