ZUHAUSE ESSEN MIT DEM ROTEN KREUZ
Mish pule e pjekur me perime të perziera

Mish pule e pjekur me perime të perziera.

Zgjedhje e ushqimit nuk është e lehtë:


Mbi 120 gjellë të përgaditura në mënyra të ndryshme janë përzgjedhjen tuaj. Ka për te zgjedhur kartoni i gatshëm javor ose përzgjedhje personale nga karta e gjellve.


Në kartën e gjellvë mund të lexoni informacionin mbi kalorinë dhe proteinët te ndari ne çdo llojë gjellë.


Dhe gjithashtu që oferta e përbërësvë te gjellëve të freskët e shfrytëzuar me prodhime krysore, ju përgadisim edhe gjellë sezonale.